bugün

entry'ler (215)

uludağ sözlük

bi biskreme verdim denilen yazar eskisinin entrylerini çok geç silmiş sözlük. çok enteresan bir yazardı. ne yazsa göz yumulurdu. sözlüğe emek vermiş yazarlar, sözlüğü terk etmeyi düşünürken, bazıları da terk ederken, bu yazara dokunulmazdı. Bu yazar eskisi, bazı yazarların sözlükte entry olarak yazmadığı özel bilgileri de nick altına yazmış. ne kadar enteresan, değil mi? Sahi kimdi bu? Şimdiki aklım olsaydı, o yazarları bilgilendirir, bunun sorumlularını yargı önüne çıkartmalarını önerirdim. hatırı sayılır bir ceza alırdı. çünkü artık hukukun inceliklerini biliyorum. kolay sıyıramazdı paçayı. kimdi bu? bi biskreme verdim denilen yazar bozuntusu kimdi?

aşınmış çorabıyla kızları küçümseyen erkek

kokmuş ayağındaki aşınmış çorabıyla sözlükte kızlar için kötü şeyler yazar. git önce ayağını yıkayıp yeni çorap giy.

sözlük prenseslerinin fotoğrafları

bamya pipili prenslerin dalga geçtiği prensesler. bütün erkekler prens ama önce yırtık çoraplarını diksinler.

koca pipisinden utanmadan burçlara inanan erkek

ilginç bir şahsiyet. kadınların duygu dünyası geniştir. hassas olurlar, böyle şeylerle ilgilenirler ama koca pipili erkeklere ne oluyor? kadınlara ürün gözüyle bakan mantık insanı havalarında dolaşırlar ama burçlara inanan ne çok erkek varmış. aslan burcu erkeğine olumsuz şeyler yazdım diye geldi biri, eksiledi. koca pipisiyle o başlığa tıklamış.

aslan burcu erkeği

herkesi yönetmek isteyen, ne kadar öğrenim görse de cahil olan, kompleksli ruh hastası. bunlar çok da çirkin erkeklerdir. tipsiz oluyorlar.

şimdi bir çomar gelir, kuyruk acısı var der. tipsizsiniz.

karısının anneannesinin biberine tamah eden erkek

açgözlüdür, arsızdır. karısının anneannesinin bahçesindeki biberlere, domateslere bile tamah eder. anneannenin evine gittiklerinde, o anneanne bunlara eve dönüşlerinde tarhanalar, biberler, salatalıklar, domatesler koyar. arsız damat da bunları yüklenir, evine taşır.

uludağ sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

eziklerin ilanları. suratınıza bakan kadın olsa buraya yazmazsınız.

tinder

maymun suratlıların son çare kapısı.

el oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar

diplomaya bakanları da göstermiş laf. ikisine bakmanız da çirkin. huyuna bakacaksınız. cehaletten dökülüyorsunuz.

bir kadının ahını almak

(bkz: #39213711)

bir kadının ahını almak

hikaye filan değildir. öyle karşıdan kimseye 'mutlu bu' diyemezsiniz. ah olayını kabul etmeyenler, yusuf yusuf yüzünden kabul etmezler. kaçarı yok. çekeceksiniz. kendinizi avutmayın. çe ke cek si niz.

aslan burcu erkeği

kendini çok beğenir. aynada kendine uzun uzun bakar. kadınlar bile bunlar kadar aynaya bakmaz ve kıyafete önem vermez. kezbandır. kendini beğenmesi üst sınırlardadır. o koca kafalarına rağmen kibirli olmalarına şaşırıyorum. boş kafalıdır bunlar ayrıca. genel kültürü olan aslan burcu erkeği çok azdır. ben o azını bile görmedim de tahminen söylüyorum. mesleklerinde başarılı olabilirler ama yalnızca o kadar.

bu erkeklerin bacakları ya göğüslerinden başlar ya da başlaması gereken yerin aşağısından başlar. orantıları yoktur. pek çirkinler. hatalı olduklarını da asla kabul etmezler. mantıksız, kafasız olurlar yani.

kova burcu erkeği

kendini ıssız adam sanan erkek. bağlanma korkusu vs. diye takılır. o kadar özgür ruhluysa, kadınları düzmeyi düşünmeden özgür olsun. hiçbir kadın onun seks materyali değil. siktirip gitsin, özgürlüğünü tek başına yaşasın. çalışıp para kazansın, fahişelere gitsin.

akrep burcu erkeği

hediye alır, nazik görünür ama bir şey satın alırken, üç kuruşun hesabını yapar. ucuz yemeklere saldırır ama o yemekle zehirlenir mi diye düşünmez. düşünmeye kafası yetmez. yalan söylemekte çok ustadır.

(bkz: akrep burcu erkeği kezbanlığı) *

yay burcu erkeği

sevimli görünmeye çalışan sevimsiz bir erkektir. çok rahatlıkla seni seviyorum der herkese. hep abazandır.

nerede varsa am ben oraya varam

yengeç burcu erkeğinin yaşam tarzı. duygusal görünen bu dürrük yengeç erkekleri dünyanın en yalancı, en çıkarcı, en yüzsüz, en am meraklısı erkekleridir.

şimdi bu yazdıklarımı şu an yengeç burcu erkeğiyle sevgili olanlar kabul etmeyecek. çünkü yengeç erkeği, hayallerinizdeki erkek rolünü şahane oynar. kabul etmeyenlere süre veriyorum. elbet bu dediklerime hak verecekler. o güne kadar ben beklerim, sorun değil.

yengeç burcu erkeği

tek kelimeyle berbattır. bunun kadar yalancı ve iki yüzlü erkek bulamazsınız. duygusal, dürüst ve sadık erkek olduğunu mu savunuyorsunuz? eğer öyleyse her zamanki gibi rolünü çok iyi oynamıştır. ciddi olarak uyarıyorum. yalancılıkta profesör desem az söylemiş olurum. lütfen bunlara karşı uyanık olun. çok ciddiyim. boşa sallamıyorum.

"yengeç burcundan kuyruk acısı olan kezban" diyen entrylere de hazır olun. damlarlar şimdi.

başak burcu erkeğinin titiz olması

büyük bir gerçektir. bunlar ördek gibi yıkanırlar. yay ve yengeç burcu erkekleri bunlardan ders almalı. bunlar her kadınla yatağa da girmezler. eğer pis bir başak erkeği tanıyorsanız, yükselen burcu yay veya yengeçtir.

yay ve yengeç burcu erkeklerinin pis olması

bildiğim ne kadar yay ve yengeç burcu erkeği varsa, sağlamasını defalarca yaptığım gerçek. bu burçtan sevgiliniz ya da tanıdığınız varsa, inanmazsanız bir yere saklanıp izleyin bunları. bunlar paso burun karıştırırlar. banyo yapmayı da sevmezler. burun konusunda daha pis bir burç görmedim. çok anlatmıyorum, mideniz bulanır. burun karıştırmak bunlarda tik haline gelmiştir.

uludağ sözlük moderasyonu

yazdığım entry'ye başlıkta cevap veren yazarların entry'lerini silmemiş, benim 5 entry'mi silmiş cevap verdim diye. ben onları ispiyonlayacak buton aradım, bulamadım. yay burcu erkeği başlığına bakıversinler.

ben tanım yapmışım, adamın biri bana "hanımefendi" diye hitap ederek açıkça cevap vermiş ama o entry duruyor. ya ispiyonlayan taraflı davranmış ya da bu moderasyon taraflı davranmış.

bakın ben buraya yıllar sonra geldim, bu sözlükte eski hesabımda 10 bin'e yakın entry'im var. o entry'lerimi de silin madem. hesabımı kapattım, entry'lerim kalmış. çok yüksek karmam vardı hem. işinize gelen entry'leri tutup, işinize gelmeyeni siliyorsunuz.

sildiğiniz son entry'lerimi bir kontrol edin bakalım, bana verilen cevaplar olmasa, benim entry'lerime "cevap niteliğinde" demezsiniz. tanım var orada kardeşim. diğerlerinde açık seçik belli ki, tanım yok. cevap versem de, formata uymuşum. o entry'leri tek başına okusanız cevap denilecek durum yok. moderatörlüğü ben mi öğreteceğim size? uçurursanız da uçurun, bayılmadım buraya. senelerdir yeni hesap almamıştım zaten. hiç değişmemişsiniz.

yeni sayfa düzeni de pek çirkin olmuş. alışamadım zaten. ne bu böyle?